网站地图

添加微信
关注官方微信

成人高考英语完形填空

发布时间:2019-08-12 11:42:33分类:最新动态阅读(

While I was standing at the kitchen window, five-year-old Spencer, my oldest son, ran into the house 1 ,We need a doctor out here! We need a doctor! Hurry, Mom!”“Whats wrong?I asked. Spencer anxiously told me he had found a dead bird that needed a doctor.

Dutifully(顺从地), I seized a small plastic bag from the cupboard and took Spencers hand 2 , thats the sort of thing mothers do! While my son led me out of the door and  3 the bird, I explained that if the creature was indeed dead, a doctor could not  4 . When we arrived at the  5 scene, it was obvious that the baby bird was dead. Spencer and I could see the nest high up in the tree. My son and I  6 the probable age of the baby bird, its inability to fly well, and exactly how the  7 had caused its death. I think his mommy and daddy really  8 him,Spencer observed. I 9 my boys hand and tried to ease his  10 by saying I was sure they did, 11  they would be okay because the little bird had gone to Heaven to be with God and PoPomy grandfather who had died. I assured Spencer that the birds mommy and daddy knew that their little one would be  11  and loved. I told Spencer that PoPo loved little birds, and I  13 he was in Heaven holding and playing with the baby bird  14 . I picked up the little creatures body, slipped it into my plastic bag and 15 placed the bird in the rubbish bin. Nothing else was said about the matter for the rest of the day. Spencer went right back to play again as if he had never been interrupted, and I returned to my work in the kitchen.

1.请选择答案

A. saying

B. screaming

C. declaring

D. telling

答案:B

 

2.请选择答案

A. in fact 

B. at least 

C. of course

D. after all

答案:D

 

3.请选择答案

A. ahead

B. toward

C. found

D. looked

答案:B

 

4.请选择答案

A. come

B. save 

C. help

D. support

答案:C

 

5.请选择答案

A. accident

B. kitchen

C. familiar

D. angry

答案:A

 

6.请选择答案

A. wondered

B. discussed

C. studied

D. looked

答案:B

 

7.请选择答案

A. fall 

B. tree 

C. mother bird

D. other bird

答案:A

 

8.请选择答案

A. hate

B. lose 

C. miss

D. love

答案:C

 

9.请选择答案

A. picked up

B. turned to 

C. got to

D. reached for

答案:D

 

10.请选择答案

A. excitement 

B. regret 

C. sadness

D. disappointment

答案:C

 

11.请选择答案

A. but that

B. and that 

C. soon

D. then

答案:A

 

12.请选择答案

A. enjoyed

B. played 

C. treated

D. cared for

答案:D

 

13.请选择答案

A. doubted

B. found 

C. was sure

D. was afraid

答案:C

 

14.请选择答案

A. right now

B. right then 

C. from now on

D. now and then

答案:B

 

15.请选择答案

A. gently

B. loudly 

C. strongly

D. firmly

答案:A

 

The simplest way to say it is this: I believe in my mother. My _1_ began when I was just a kid.I _2 _ becoming a doctor.

My mother was a domestic.Through her work, she observed that __3__ people spent a lot more time reading than they __4__ watching television. She announced that my brother and I __5__ watch two to three pre-selected TV programs during the week. With our free time, we had to read two books each from the Detroit Public Library and __6__ her written book reports. She would mark them up with check marks and highlights. Years later we realized her marks were a __7__. My mother was illiterate. 

When I entered high school I was a(n) __8__, but not for long. I wanted the fancy clothes. I wanted to __9__ the guys. I went from being an A-student to a B-student to a C-student. One night my mother came home from __10__ her various jobs and I complained about not having enough Italian knit shirts. She said, “Okay, Ill give you all the money I make this week scrubbing floors and cleaning bathrooms, and you can buy __11__ food and pay the bills. With everything __12__, you can have all the Italian knit shirts you want.” I was very __13__ with that arrangement but once I got through allocating money, there was __14__ left. I realized my mother was a financial genius to be able to __15__ our heads and any kind of food on the table, let alone buy clothes. I also realized that immediate satisfaction wasn going to get me anywhere. Success required intellectual preparation. I went back to my studies and became an A-student again, and eventually I fulfilled my dream and I became a doctor.

1.请选择答案

A. belief

B. work

C. education

D. promise

答案:B

 

2.请选择答案

A. majored in

B. got used to

C. dreamed of

D. got tired of  

答案:D

 

3.请选择答案

A. lazy

B. easy-going

C. successful

D. reliable

答案:D

 

4.请选择答案

A. spent

B. paid

C. took  

D. did

答案:A

 

5.请选择答案

A. could only

B. could not

C. must not

D. should often

答案:B

 

6.请选择答案

A. read to  

B. present to

C. teach  

D. explain to

答案:C

 

7.请选择答案

A. joke

B. means

C. tool

D. trick

答案:A

 

8.请选择答案

A.A-student

B.B-student

C.C-student

D.D-student

答案:D

 

9.请选择答案

A. get rid of  

B. hang out with

C. break away from

D. keep in touch with

答案:C

 

10.请选择答案

A. making

B. stopping

C. working  

D. getting

答案:B

 

11.请选择答案

A. your brother

B. yourself

C. your sister

D. the family

答案:A

 

12.请选择答案

A. left over

B. paid off

C. used up

D. carried out

答案:C

 

13.请选择答案

A. angry  

B. pleased

C. disappointed

D. bored

答案:C

 

14.请选择答案

A. anything  

B. everything

C. something

D. nothing

答案:A

 

15.请选择答案

A. put an idea into  

B. gave an impression on   

C. keep a roof over

D. have eyes in the back of

答案:B

 

When I was about twelve years old, my mother told us that we would not be ___1___ Christmas gifts for lack of money.I felt sad and thought, “What would I say when the other kids asked what I’d ___2___?” Thenthree women ___3___ at our house with gifts for all of us.For me they bought a doll.I would no longer have to be ___4___ when I returned to school.

Years later, when I stood in the kitchen of my new house, thinking how I wanted to make my ___5___ Christmas special and memorable there, I __6___ remembered the women’s visit.I decided that I wanted to create the same feeling of ___7___ for as many children as I could possibly ___8__.

So I ___9__ a plan and gathered forty people from my company to help.We gathered about 115 orphans (孤儿) at the Christmas party. For every child, we wrapped colorful packages filled with toys, clothes, and school supplies, each with a child’s name.We wanted all of them to know they were ___10__.Before I called out their names and handed them their gifts, I ___11__ them that they couldn’t open their presents until every child had come forward.Finally the __12___ they had been waiting for came as I called out, “One, two, three.Open your presents!” As the children opened their packages, their faces beamed and their bright smiles ___13__ up the room.The __14___ in the room was obvious, and it wasn’t just about toys.It was a feeling---the feeling I knew from that Christmas so long ago when the women came to visit.I wasn’t forgotten.Somebody still remembered me.I know I __15___.

1.请选择答案

A. sending

B. receiving

C. making

D. exchanging

答案:B

 

2.请选择答案

A. found

B. prepared

C. got

D. expected

答案:C

 

3.请选择答案

A. broke in

B. settled down

C. showed up

D. turned off

答案:C

 

4.请选择答案

A. puzzled

B. embarrassed

C. worried

D. relieved

答案:B

 

5.请选择答案

A. present

B. first

C. recent

D. previous

答案:B

 

6.请选择答案

A. hardly

B. occasionally

C. regularly

D. suddenly

答案:D

 

7.请选择答案

A. strength

B. sadness

C. importance

D. safety

答案:C

 

8.请选择答案

A. know

B. reach

C. remember

D. mention

答案:B

 

9.请选择答案

A. kept up with

B. caught up with

C. came up with

D. put up with

答案:C

 

10.请选择答案

A. fine

B. special

C. helpful

D. normal

答案:B

 

11.请选择答案

A. reminded

B. waited

C. convinced

D. promised

答案:A

 

12.请选择答案

A. chance

B. gift

C. moment

D. reward

答案:C

 

13.请选择答案

A. lit

B. took

C. burned

D. cheered

答案:A

 

14.请选择答案

A. atmosphere

B. sympathy

C. calmness

D. joy

答案:D

 

15.请选择答案

A. matter

B. wonder

C. doubt

D. suppose

答案:A

 

 

 如对成人高考有任何疑问,请联系依米在线大学老师。 也可加入成人高考交流群,与更多同学一起分享与学习成人高考心得。

            

 

  

相关资讯

                    

                

                

                

在线报名

您的姓名

联系电话(*)

所在地

咨询意向

验证码

微信 & 电话:17170176621
正规渠道报考,官网永久可查,费用低,周期短,适用于技能型人才落户、积分落户加分。

本网站专注于收集成人教育等资讯网,帮助网民解读天津教育政策。并非政府职能部门,请勿混淆。

© 2016-2019 中教研教育   津ICP备8888888号 网站地图文章标签